Wat kan ik voor u doen?

Pit! Management Support is breed inzetbaar op het gebied van secretariële ondersteuning en communicatietaken. Echter, omdat ik vanaf 2018 een fulltime baan heb als Personal Assistant, ben ik momenteel niet beschikbaar voor grotere interim projecten. Wel doe ik nog kortdurende opdrachten op het gebied van communicatie en tekstschrijven.
Een greep uit de mogelijkheden:

Tekst & Layout

In 2011 heb ik de 8e plaats behaald bij het Groot Secretaresse Dictee, waarbij ik ca. 4500 deelnemers achter mij heb gelaten. Ik kan dus stellen dat ik de Nederlandse taal zeer goed beheers!
Graag wil ik deze kennis inzetten voor het redigeren van documenten of teksten. Ook kan ik u behulpzaam zijn met het schrijven van teksten en het verzorgen van de lay-out. Zo was één van mijn recente opdrachten het herschrijven van bijna 100 teksten van een website over reizen.

Een belangrijk artikel of juridisch stuk dat er verzorgd uit moet zien? Geen punt, graag help ik u hierbij!

Communicatie & Marketing

Bij veel secretariële functies horen ook communicatie- & marketingtaken. Ik heb hier ruime ervaring in en help u graag mee om uw bedrijf zichtbaar te maken. Niet alleen online maar ook offline.
Ik overleg graag met u wat uw wensen en voorkeuren zijn en ga daarmee vol enthousiasme aan de slag! Zo heeft u altijd maatwerk dat naadloos bij uw organisatie past!

Social Media

Social media wordt steeds belangrijker in de zakelijke wereld. Voor een kleinere onderneming kan het echter best lastig zijn om te beginnen met social media. Waar begin je en hoe werkt het allemaal?

Pit! Management Support kan u hierbij helpen! Ik kan u ondersteunen met het opzetten van accounts en pagina’s en kan u desgewenst een aanvullende training geven over hoe u in de toekomst uw onderneming met behulp van social media meer naamsbekendheid kunt geven. Na deze training heeft social media voor u geen geheimen meer!

Reisadvies

Op één van mijn reisblogs iets gelezen over een mooie bestemming? Indien gewenst kan ik een reisadvies op maat maken. Neem voor meer informatie contact met mij op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *