Lopende projecten

Omdat ik per 2018 fulltime werk als Personal Assistant, heb ik besloten geen langdurige interim projecten meer aan te nemen.

Wel zijn mijn reisblogs Ditisierland.nl en Ditisanne.nl bij de Kamer van Koophandel geregistreerd als handelsnamen van Pit! Management Support. In die hoedanigheid verricht ik nog wel werkzaamheden op het gebied van tekstschrijven en communicatie voor diverse opdrachtgevers.

Reisblogs
Het reisblog Ditisierland.nl is een blog dat ik in juni 2015 heb opgericht. Na ruim drie jaar bloggen op dit blog, is Ditisierland.nl één van de belangrijkste informatiebronnen voor reizigers naar Ierland. Bovendien bied ik via Ditisierland.nl op maat gemaakte reisadviezen naar Ierland aan.

Daarnaast heb ik nog een algemeen blog, Ditisanne.nl, waarvoor ik zowel eigen artikelen als advertorials schrijf. Circa 80% van de artikelen op Ditisanne.nl gaan over reizen, waarbij ik zelf ook voor de bijbehorende foto’s zorg.  Tenslotte ben ik gastblogger bij het bekende reisblog Liefde voor Reizen.

Voor beide blogs heb ik de websites zelf gebouwd via WordPress, schrijf ik regelmatig artikelen en voeg voornamelijk mijn eigen foto’s toe. Het is fantastisch om zo passie en werk met elkaar te verenigen! Ook is het leuk om te zien dat ik, door het toenemend aantal bezoekers, steeds vaker benaderd word voor betaalde samenwerkingen.

 

Reageren is niet mogelijk